Prec de la CUP arran de les activitats amb animals durant la Fira i els Tres Tombs

La CUP va formular el següent prec a l'equip de govern en el darrer ple del mes de febrer

Durant el mes de febrer es concentren a la Vila dues activitats, la Fira i el Sant Antoni. Aquests dos esdeveniments, molt especialment el segon, generen un rebuig molt considerable d’una part de la població que entenem que es maltracten animals. Sense entrar al fons del debat, preguem al govern municipal que es reuneixi amb les entitats animalistes i intenti resoldre de cara a l’any vinent la part del bestiar de la fira i el Sant Antoni. Som a un any vista i hauríem de tenir temps si ens hi posem. Nosaltres farem el paper i jugarem el rol que uns i altres decideixin, més enllà de convidar el govern a convocar la reunió. Ens posem al servei de la causa, com no podria ser d’una altra manera.
 
Opinem que Molins de Rei seria una Vila millor, perquè seria més justa, si Sant Antoni no es celebrés en el seu format actual. Però també som conscients que no hi ha a dia d’avui una majoria social que ho vegi així. Mentre hi treballem, proposem i que s’entengui com la nostra proposta i per tant a esmenar total o parcialment en aquesta trobada que demanem que es realitzi, que s’anul·li la pujada del Carrer Pare Manyanet i es redueixi la carrega màxima permesa durant la celebració dels Tres Tombs.
 
Demanem doncs, que el Govern Municipal prengui la iniciativa, convoqui la trobada, i si uns i altres consideren que hi hem de ser, a la CUP estarem encantats de participar-hi.