Estefania Castillo agafa el relleu com a portaveu de la CUP Molins

Amb els canvis en el grup municipal, l'assemblea de la CUP Molins ha decidit que la nova portaveu del grup municipal, per primera vegada, sigui una dona: la regidora Estefania Castillo

Tal com estipulen els codis interns de la CUP, un regidor/a no pot dedicar més de dues legislatures a la institució municipal per no caure en vicis propis de la política tradicional. Per la CUP, per tant, que hi hagi relleus cada cert temps és habitual i ens permet no ancorar-nos en la institució i poder seguir amb les nostres professions, militant i fent política des del carrer.

Aquesta tardor s'ha produït el primer relleu de regidors d'aquesta legislatura (2019-2023) L'exregidor i portaveu Carles Ros va deixar el seu càrrec després de cinc anys i mig i va entrar en Marc Vives com a nou regidor. A l'estiu del 2021 es produirà el segon relleu, tal com ja vam anunciar, dels dos regidors que ja van entrar el 2015.

L'assemblea de la CUP ha decidit que la nova portaveu del grup municipal, per primera vegada, sigui una dona: la regidora Estefania Castillo. Des del naixement de la CUP a la nostra vila, els portaveus han estat Àlex Maymó del 2007 al 2011, Roger Castillo del 2011 al 2017 i Carles Ros del 2017 al 2020.

Li desitgem molts encerts en aquesta nova etapa!