La CUP donem suport a la moció de l’AMI i l’ACM rebutjant la inhabilitació de la JEC de Quim Torra i Oriol Junqueras

La CUP vam defensar que és una ingerència total que persones elegides democràticament no puguin exercir de diputades

Un cop més l'Estat Espanyol ha volgut resoldre el conflicte que vivim a Catalunya des de la justícia. La CUP vam defensar que és una ingerència total que persones elegides democràticament no puguin exercir de diputadess perquè un òrgan administratiu com la Junta Electoral Central decideixi resoldre en contra. Els diputats són els representants de la població i aquesta és sobirana per elegir-los.

Un cop més ens vam reafirmar en què només es resoldrà el conflicte amb una amnistia total de totes les represaliades i permetent a totes les nacions sense estat decidir el seu futur lliurement tot exercint l'autodeterminació.

Vam aprofitar la intervenció per recordar totes les preses polítiques i exiliades de l'Estat Espanyol, especialment les dones i les que no són membres de grans partits, ja que acaben sent les més invisibilitzades. Pels nois d'Altsasu, per l'Adri, la Tamara i molts més que han lluitat i pateixen la repressió d'un estat que utilitza la repressió per resoldre conflictes polítics.