La CUP Molins exigim a Xavi Paz que demani disculpes per haver anat a fer-se "la foto" aplaudint, davant l'Hospital Moisès Broggi.

Aquest dissabte, l'alcalde Xavi Paz va anar fins a l'Hospital Moisès Broggi per participar en un aplaudiment d'alcaldes i alcaldesses del PSC davant l'hospital.

La CUP lamentem profundament aquest acte de propaganda partidista, justament ara en què s'obliga a tothom a no sortir de casa sota l'amenaça de multes econòmiques. Creiem que les autoritats haurien de donar l'exemple contrari, en un moment en què moltes famílies estan acomiadant els seus familiars a distància, sense poder ni apropar-se a l'hospital. Els responsables polítics disposen de molts recursos digitals per fer arribar el seu suport al personal sanitari.
 

L'acompanyaven, tal com va dir, altres alcaldes i alcaldesses del PSC-PSOE i policies locals: "Hem estat conjuntament l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Diaz, l’alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, de Sant Joan Despí, Antonio Poveda i el de Cornellà, Antonio Balmón". I també, membres dels Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i serveis d'emergència. 
 

Des de la CUP molins, creiem que anar-hi a fer-se la foto és un acte d'irresponsabilitat i de propaganda partidista. Per aquest motiu, exigim que demani disculpes públiques i que es comprometi a no tornar a participar en aquests actes tan irresponsables.