La CUP Molins, a favor de cessar la càrrec de confiança de DIPEL

La CUP Molins vam votar a favor del cessament de la càrrec de confiança corresponent a l'àrea de DIPEL en el darrer ple. No creiem que càrrecs així s'hagin de designar a dit!

A més a més del cessament, la CUP vam defensar que també s’amortitzi la plaça, és a dir, es treguin els diners assignats, i es dediquin a cobrir moltes places buides que té aquest ajuntament i que son molt necessàries. Creiem que mantenir aquests diners assignats a un “càrrec eventual” podria ser un moviment del PSC per treure una càrrec de confiança de l’època sociovergent per pròximament col·locar-hi una persona propera al PSC.

L’eliminació de tots els càrrecs de confiança sempre ha estat una reivindicació de la CUP. Sous molt alts posats a dit, massa habitualment a persones del partit de qui governa. La CUP creiem que l’estructura directiva de l’ajuntament hauria de nodrir-se amb funcionaris que hagin demostrat la seva capacitat, i no persones del partit que governa. Això permetria una estructura més sòlida i que treballi pels interessos de tot Molins de Rei.