La CUP presenta la llista electoral i les prioritats del seu programa en un acte a la plaça de la creu amb la diputada Maria Sirvent i el candidat a l'alcaldia Carles Ros

Ahir dimecres, a les 20h de la tarda, el cantautor Marcel Marimon va amenitzar la preparació de l'acte electoral amb cançons d'Ovidi Montllor, entre d'altres, i l'Ester Molins va fer la interpretació en llenguatge de signes, col·laborant voluntàriament. Tot seguit el regidor de la CUP Asier Baiona va obrir l'acte agraint la presència de les més de 150 persones assistents, de tothom que havia ajudat a muntar l'acte i de les més de 170 persones que ja han donat la cara per la CUP públicament. 

Maria Sirvent, diputada de la CUP al Parlament de Catalunya, va destacar que en aquestes eleccions la CUP presenta més candidatures que mai arreu dels Països Catalans, "bastions de resistència contra les polítiques neoliberals, pels drets col·lectius" i va destacar el paper dels barris i pobles en construir una societat municipalista, que posi al centre les necessitats de la majoria i aposti per comunitats cohesionades, organitzades i cooperants. 

Les persones de la llista van pujar a l'escenari i es van llegir les prioritats que la CUP planteja per Molins en 9 eixos diferents: habitatge, cultura, persones i comunitat, medi ambient, municipalitzacions, educació, Països Catalans, treball i Feminisme i LGTBI. 

Carles Ros, candidat a l'alcaldia de Molins per la CUP, va posar sobre la taula la necessitat de seguir recuperant l'estructura interna de l'ajuntament després de 7 anys de sociovergència, on es va estalviar en personal no cobrint moltes places per poder destinar els diners a altres obres més vistoses. Va destacar també la necessitat de recuperar l'espai públic, els carrers i les places, per les persones, el joc dels infants, per les associacions, per fer-hi vida comunitària davant tants cotxes que l'ocupen i utilitzen actualment. Finalment va destacar també tota la feina feta per la CUP l'últim any en campanyes de visibilització feministes i els protocols aprovats. Va concloure afirmant que la CUP és l'única força amb possibilitats reals d'aconseguir l'alcaldia que vol liderar una nova època per molins per plantejar polítiques diferents de la sociovergència.

Maria Sirvent va destacar el paper dels pobles i barris dels Països Catalans en construir una societat més lliure i més justa des del municipalisme. Carles Ros va destacar canvis que la CUP planteja per Molins en polítiques feministes, de recuperació de l'espai públic o tarifació social, i va destacar que la CUP és l'única força amb possibilitats reals d'aconseguir l'alcaldia que vol liderar una nova època per Molins per plantejar polítiques diferents a la sociovergència.