La CUP presentarà al proper Ple de Molins una moció de rebuig dels atacs de l’Estat d’Israel sobre la població Palestina.

Durant l'última setmana més de 200 civils de Palestina han mort i més de 2.000 han quedat ferits pels bombardejos i atacs de l'Estat d'Israel i de grups violents sionistes. Des de la CUP creiem imprescindible el suport de tot el món a la població Palestina davant l'enèsim genocidi de l'Estat d'Israel i per això proposem que l'Ajuntament de Molins de Rei doni un clar suport a la població de Palestina.

Un cop més, les forces d'ocupació de l'estat d'Israel s'han posat en marxa per a expulsar els veïns del barri de Sheikh Jarrah i confiscar-los les seves cases. Tot i que ja fa anys que els ciutadans palestins de Jerusalem viuen sota l'amenaça constant de l'ocupació, des de fa unes setmanes aquestes accions s'han intensificat considerablement. A Sheikh Jarrah, els colons sionistes, amb la protecció del govern israelià, han entrat al barri per a provocar i amenaçar els seus habitants. Paral·lelament els militars israelians ataquen els residents del barri i aquells palestins que es manifesten en solidaritat amb els seus veïns. Hi ha hagut desenes de ferits i joves palestins detinguts.

La resposta de l’Estat d’Israel a les protestes de rebuig a aquests atacs han sigut encara més atacs i el bombardeig de moltes ciutats a la franja de Gaza. 

Per tot això, el Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Molins de Rei proposarà al Plenari el suport a la població Palestina, instar a la Generalitat de Catalunya a posar fi a tot intercanvi militar, policial o armamentístic amb Israel, entre altres mesures, i a la Comunitat Internacional a promoure la fi de l’ocupació i colonització de totes les terres àrabs ocupades des del juny del 1967, així com la destrucció del Mur que separa els territoris dins Palestina. 

Consulta la moció