Les comissions de la CUP Molins: la nostra manera de fer política a la vila

Des de la CUP Molins posem en valor les nostres comissions: espais participatius, compartits i oberts d’acció política a la vila

 

CUP són les sigles de Candidatura d’Unitat Popular. La nostra acció política se centra a construir la unitat popular per assolir els objectius que ens plantegem. És a dir, que les persones estiguin organitzades i lluitin pels seus drets i llibertats i, d’aquesta manera, es pugui transformar la societat i el model de vida.

Per això, la CUP Molins som un col·lectiu assembleari. Setmanalment ens reunim de manera ordinària el gruix de militants i desenvolupem l'estratègia i acció política que duem a terme a la vila.

I diem a la vila, no pas a la institució, ja que la nostra presència a l’Ajuntament és únicament una pota més de la nostra manera d’entendre i fer política a la vila. I és per això que ens organitzem en comissions, que tenen un pes específic principal en el dia a dia de la CUP Molins, les quals volem reivindicar i donar-li tot el protagonisme.

Els membres de la CUP participem en una o diverses comissions en funció del nostre interès, coneixement o experiència. Aquestes comissions ens permeten tenir un espai paral·lel a l’assemblea setmanal, més relaxat, per idear, teixir, debatre i generar campanyes, activitats i propostes polítiques a qualsevol nivell.

D’aquesta manera, pretenem ser presents arreu treballant colze a colze amb persones, col·lectius i entitats de la vil·la que puguin compartir inquietuds amb nosaltres. Les comissions són també espais oberts a més gent que vulgui treballar amb nosaltres.

Enguany, les comissions en les quals treballem són les següents:

  1. Feminismes i LGTBI

  2. Ecologisme

  3. Acompanyament i formació

  4. Municipalitzacions i serveis públics

Hem dissenyat logotips propis, que donen més protagonisme i vida pròpia cada comissió en concret i que pretenem que tinguin un recorregut en l’imaginari col·lectiu de la CUP Molins. Us animem a participar-hi, ens podeu contactar mitjançant les nostres xarxes socials, mail o bé dir-nos-ho en persona. Construïm entre totes la unitat popular!