Moltes gràcies per l'augment del suport, Molins!

La CUP de Molins volem agrair l'augment de suport rebut a la nostra vila, del 5,4% al 8,23%, que ens fa quarta força aquí, i també l'augment de vot absolut fins a 971 vots tot i la baixada de participació del 87% al 61,5% que s'ha vist al poble. També, a Molins la CUP rep un suport major que la mitjana catalana, prova que som un projecte que s'enforteix quan està arrelat al territori.

Molins de Rei és el municipi de més de 10.000 habitants del Baix Llobregat i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb els millors resultats de la CUP (8,23%) i amb els pitjors resultats de VOX (5,43%).

Tal com ha dit la nostra cap de llista, "la gent del país és persistent en seguir reclamant les urnes i un canvi per deixar d'estar al servei de les elits. Hem vingut a plantar cara". I creiem fermament que això només ho podem fer si som més persones treballant dia a dia, des de l'espai que sigui, per construir el futur més just i més lliure a que aspirem.

9 diputades i una idea molt clara:

Lluitar per avançar cap a la independència, donar resposta a la crisi que vivim les treballadores, i aturar el feixisme.

Gràcies per fer-ho possible!


Independència, Socialisme, Feminisme, Ecologisme, Països Catalans

(i demà seguim als carrers per combatre el feixisme)