Mossèn Joan Manuel Serra, nou vicari de Molins, va comparar al Govern de la Generalitat i el Nou Estatut amb el règim nazi

El passat 23 de juny el Bisbat de Sant Feliu de Llobregat va nomenar al Mossèn Vicenç Guinot Gómez com a nou Rector i al Mossèn Joan Manuel Serra Oller com a nou Vicari de les Parròquies de Sant Miquel Arcàngel i Sant Bartomeu de la Quadra.

Fragment de la notícia sobre el Nou Vicari de Molins

Amb aquest canvi, el caràcter del nou equip que dirigirà les parròquies de la vila estarà basat en la defensa dels postulats més reaccionaris de la Església Catòlica.

Segons recull una notícia de la Revista el Triangle del 9 de març de 2009 (Veure notícia), el mossèn Joan Manuel Serra Oller va atacar amb pintura en dues ocasions el Palau de la Generalitat i en una ocasió el Monument a Francesc Macià a Barcelona per denúnciar "els horrors del nacionalsocialisme a Catalunya" en referència al govern de la Generalitat del moment i a l'Estatut de Catalunya de 2006. També denunciava que el nou Estatut permetia que "els pares matin els seus fills", en referència al dret a l'avortament.

Creiem que és inadmissible que el nou vicari de la nostra vila sigui capaç de comparar el règim nazi amb el Govern de la Generalitat i amb l'Estatut de Catalunya de l'any 2006. No volem que una persona amb aquests plantejaments tan reaccionaris i beligerants contra els drets socials i nacionals del poble català ostenti cap tipus de càrrec a la nostra vila.

Des de les assemblees locals d'Arran i la CUP ens reunirem les properes setmanes amb altres agents socials i polítics de la vila per estudiar quines accions emprendrem per donar resposta a aquesta nova situació.

Descarregar notícia del Triangle en PDF

 

Arran Molins

CUP Molins

Molins, a 11 de juliol de 2017