Presentem els 6 primers llocs a la llista electoral de les eleccions municipals

Carles Ros, Estefania Castillo, Josep Raventós, Georgina Capdevila, Àlex Maymó i Helena Quesada encapçalen la llista de la CUP Molins per les eleccions municipals del 26 de maig de 2019. 16 dones i 15 homes formen una llista amb que esperen poder mantenir el creixement continuat del suport des que existeix la CUP a Molins de Rei. Per primer cop, també amb l'experiència acumulada de govern a l'ajuntament de Molins.

Amb aquesta presentació la CUP inicia els actes de precampanya, que aniran desgranant les propostes de l'organització de l'esquerra independentista per guanyar l'alcaldia a les eleccions municipals.

L'assemblea de la CUP Molins fa algun temps que organitza assemblees de dones no mixtes amb l'objectiu de crear espais feminitzats i d'empoderament. Trobades on les dones que es sentin properes al nostre projecte vulguin compartir els seus pensaments sobre el paper de la dona en la política municipalista, des d' una mirada feminsita i de cura cap a totes nosaltres. La CUP és una organització feminista i com a tal, busca espais on totes les persones que hi participen s'hi sentin acollides. Després de dues assemblees de dones, diverses companyes han volgut implicar-se i assistir a les nostres assemblees permanents setmanals i participar a les primeres posicions de la nostra candidatura.

Així que Estefania Castillo (2),que ja va anar amb anterioritat a l'anterior llista electoral i des de llavors milita a la nostra organització, Georgina Capdevila (4) i Helena Quesada (6) seran les tres dones que conjuntament amb Carles Ros (1), Josep Raventós (3) i Àlex Maymó (5) donaran la cara per aquest projecte transformador que porta a la vila 12 anys.