Per primer cop, les Aules d'Estudi a Molins obriran cada matí, tarda i vespre

Aquesta ha sigut una reivindicació del jovent molinenc des de fa anys, i per fi, amb la ampliació dels horaris a la Federació Obrera, es disposarà d'espais per estudiar cada dia tot el dia durant el Gener, excepte els diumenges al matí.

 

La Regidoria de joventut, a càrrec del regidor de la CUP Carles Ros, ha anunciat una nova edició de les Aules d'Estudi, amb la novetat de que per fi estaran disponibles tot el gener, cada dia, tot el dia, excepte els diumenges al matí.

 

Això permet acomplir una reivindicació present en diversos Plans de Joventut per disposar de les aules cada dia de la setmana, tal i com requereixen els joves.

 

La Federació Obrera acollirà cada dia les aules d'estudi de 9 a 14h i de 16 a 22h, i la Biblioteca Pau Vila en els seus horaris habituals (cada tarda i dissabte matí) i els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14h, dissabtes de 16 a 24h i diumenges de 16 a 22h.

 

La intenció per a futures edicions, ara que la CUP acaba d'entrar a govern, és poder adaptar els horaris a un calendari d'exàmens més primerenc, que els últims anys s'ha avançat alguna setmana.