Que el confinament no t'aïlli

En la situació d'excepcionalitat i confinaments que està provocant el Covid-19, és de màxima importància i responsabilitat restar tots i totes a casa. Venen els dies més difícils que hem viscut fins ara i l'única manera efectiva d'aturar aquesta pandèmia és el màxim confinament.

Aquesta setmana serà decisiva: la propagació del virus fa que actualment el nostre sistema sanitari estigui patint un estrès extrem i possiblement arribarem a una situació de col·lapse.

Tota prevenció és poca en un moment d'emergència greu com l'actual. Per tant, aquí a Molins, les regidores i militants seguim els protocols i vetllem perquè se segueixin amb la màxima rigorositat. També insistim en la importància de seguir amb totes les indicacions de confinament.

Però confinar-se, no vol dir aïllar-se! L'assemblea de la CUP està activa i combativa i, amb les eines digitals disponibles, intentem mantenir una normalitat i seguir amb la nostra acció política.

És per això que ens hem organitzat en 3 grans comissions en les quals treballarem les setmanes vinents d'excepcionalitat:

1) Crisi econòmica i drets laborals
2) Gestió interna de l'ajuntament
3) Acció política i propositiva

Com sempre, i ara més que mai, ens podeu seguir a través de les nostres xarxes socials, així com afegir-vos al nostre llistat de simpatitzants des del nostre web:https://cup.us18.list-manage.com/subscribeu=c9eba3382227ccf6a96f6e320&id=d41e5e8dba

Venen temps de lluita i això va de salut i de vida. Cuideu-vos. Cuidem-nos.

Confinar-se, no vol dir aïllar-se! L'assemblea de la CUP està activa i combativa i, amb les eines digitals disponibles, intentem mantenir una normalitat i seguir amb la nostra acció política.