Una Trobada d'Electes amb representació de Molins per solucionar el conflicte

La CUP de Molins convida a la resta de regidors que s'han posicionat a favor del dret a l'autodeterminació (CUP, ERC, JxM, Reviu-En Comú, MC-Podem i un del PSC) a una trobada nacional d'electes per buscar una solució democràtica al conflicte.

Les regodores del grup municipal de la CUP de Molins assistiran a la trobada de càrrecs electes que se celebrarà aquesta tarda a les 19h a les Cotxeres de Sants (Barcelona) per traçar una resposta a la greu situació repressiva i política que viu el país.

A més, tornem a emplaçar la resta de forces a fomentar l’assistència dels seus regidors.Fins ara, hem rebut la negativa dels d'ERC i encara silenci de Junts x Molins.

Encara hi son a temps a canviar d'opinió i apostar per l'unitat per la solució del conflicte fent una crida internacional a l'amnistia de totes les preses i exiliades, diverses dels seus partits, i a una solució que passi per l'exercici del dret a l'autodeterminació.

A més, la CUP insisteix en “la importància de l’assistència dels regidors del govern de Molins per poder desplegar políticament els acords de la moció en rebuig a la sentència de l’1-O” de dijous passat.

Per últim, la CUP de Molins fa una crida a la mobilització constant, massiva i diversa” per fer front a la repressió i per la llibertat sencera del nostre país”.

 #21OJoHiSeré #LlibertatPresesPolítiques