Vermuts ecologistes: presentació de llibres via Instagram Live

Des de la CUP Ecologisme organitzem un cicle de vermuts virtuals via Instagram live al compte @cupmolins. Dissabte 21 i Dissabte 28 a les 12h

La comissió d’ecologisme de la CUP Molins oferim aquest novembre un cicle de vermuts ecologistes on us presentarem dos interessants llibres:

  • Dissabte 21 a les 12h: La Bossa o la Vida. Salvador Lladó, l’autor de l’obra, planteja d’una forma clara, didàctica i amena diferents perspectives i sortides de la crisi ecològica en què estem immersos.

  • Dissabte 28 a les 12h: Arrelats a la Terra. Produir aliments de qualitat i alhora mitigar el canvi climàtic? L’autor, Francesc Font, aporta les claus per comprendre, practicar i consumir l'agricultura regenerativa.

Ens hauria agradat realitzar aquests vermuts en una plaça, o a l'exterior de la Barrina, amb sol i envoltats de companyes, però la situació ens obliga a fer-ho en línia. Podeu seguir la presentació des d'Instagram Live, des del compte de la CUP Molins @cupmolins.


La comissió seguim generant activitat política. Si voleu participar-hi, ens podeu contactar mitjançant les Xarxes Socials de la CUP (instagram, twitter o facebook) o pel mail ([email protected]).