La Regidoria de Joventut posa en marxa un Espai d’Estudi els matins a la Federació Obrera

Des de fa molts anys, les joves de molins han demanat un espai on poder estudiar els matins durant la setmana sense haver d'anar a altres pobles o als campus universitaris. Amb l'entrada de la CUP a la Regidoria de Joventut, conjuntament amb l’Associació Obrera de Molins de Rei, hem habilitat un Espai d’Estudi a la Federació Obrera. S'ha habilitat un espai d’estudi amb taules, cadires, Wi-Fi i punts de llum els matins durant tot l’any coincidint amb l’horari d’obertura de la Federació Obrera, de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Això servirà també per difondre entre les joves i donar a conèixer el moviment obrer a Molins de Rei mitjançant l’exposició “La Federació Obrera de Molins de Rei: els valors del moviment obrer a Molins de Rei” ja que l’Espai d’Estudi està dins aquesta exposició permanent.

Des de la Regidoria de Joventut, encapçalada per Carles Ros (CUP), estem treballant per complir amb una reivindicació històrica del jovent usuari de les aules d'estudi, que sempre s'ha reclamat un horari més ampli i adequat als calendaris d'exàmens de les múltiples varietats d'estudis reglats. Per primer cop, durant les Aules d'Estudi del passat mes de gener ja es va garantir l'obertura durant el matí, tarda i vespre.